Protecció Civil es trasllada a l'antic edifici de la policia

L'entitat disposarà d'espais de reunió i de pàrquing per als vehicles i el material

Societat

Protecció Civil es trasllada a l'antic edifici de la policia
Protecció Civil es trasllada a l'antic edifici de la policia

L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Mollet compta amb un nou centre des del qual realitzar les seves actuacions. La seu va ser presentada oficialment dissabte, amb la presència de tot el cos i d'una delegació de l'Ajuntament encapçalada per l'alcaldessa, Mireia Dionisio.

El nou centre d'operacions està situat a l'antic edifici de la Policia Municipal, a l'avinguda de Jaume I, i canvien així el que tenien fins ara a la Casa dels Mestres.

A la nova seu, compten amb una sala i un espai de pàrquing i magatzem (al soterrani de l'edifici) per poder guardar els vehicles i el material que fa servir l'entitat. Amb el trasllat, els voluntaris asseguren que guanyaran espai i comoditat. "Esperem que aquest canvi ens ajudi a créixer com a entitat, a atreure nous voluntaris i a fer un servei més eficient, que és al final la nostra tasca", destaca el president de l'associació, Jordi Robles.

Buscant voluntaris

El cos de Protecció Civil compta actualment amb 14 voluntaris, però els hi agradaria "arribar a la vintena" per poder cobrir tot el que necessiten amb tranquil·litat, segons explica Robles.

Durant la presentació de la nova seu, els responsables de l'entitat van rebre de mans dels representants municipals un reconeixement a la dedicació i entrega per la cura de la ciutat.

Edicions locals