AMAM i Abacus celebren el dia de la il·lustració amb una quinzena d'artistes a la rambla

Les il·lustradores participants exposaran les seves obres el dissabte 28 de gener a la rambla Fiveller perquè la ciutadania les pugui comprar

Cultura

Il·lustració de Sandra de la Cruz, una de les participants de l'Il·lustra'm
Il·lustració de Sandra de la Cruz, una de les participants de l'Il·lustra'm | @drasan_art

L'Associació de Música i Art de Mollet organitzarà el dissabte 28 de gener a la rambla Fiveller la primera edició de l'Il·lustra'm, amb motiu del Dia de la Il·lustració (30 de gener). L'esdeveniment, que compta amb la participació d'Abacus, té com a objectiu "donar visibilitat als artistes de Mollet i del Vallès", segons explica el president de l'entitat, Luis Vaquero.

El president, alhora, apunta que sovint rebien inputs assegurant que "a Mollet es fan poques coses d'arts plàstiques", i és per això que han impulsat aquest esdeveniment, que comptarà amb la participació d'una quinzena d'il·lustradores.

Els assistents trobaran tota mena d'il·lustracions en suports ben diferents, la majoria de les quals estaran a la venda. Amb tot, les artistes participants també tenen l'oportunitat de només exposar –sense venda– o de pintar en directe, entre d'altres.
La majoria de les participants seran molletanes: és el cas d'@electriknipples, @drasan_art, @lalopezdibuja, @skip_o_neil, @anna.bannanass, @ablameiko, @harrypatos, @locrart, @iazzart, @__pokio__, @vybranny i @eca.saur (nom d'Instagram de les il·lustradores).

Per la seva banda, la botiga d'Abacus de Mollet serà l'encarregada de cedir totes les carpes que lluiran a la rambla al llarg de la jornada i, a més, disposarà d'una paradeta pròpia on es podran trobar a la venda llibres il·lustrats, així com material relacionat amb la il·lustració, entre d'altres.

Edicions locals