Som de Primera!!

Author 2

Després de molt patiment durant gairebé tota la temporada, s'ha produït el miracle i l'Espanyol continuarà una temporada més al lloc on per història, prestigi i , sobretot, per la seva exemplar afició li correspon, que no és altre que la Primera Divisió. Una afició fidel i patidora que anima i segueix al seu club per tots els estadis sense esperar res a canvi.

En aquests temps en que hi ha individus que el més rodó que han vist és una síndria però que això no els impedeix seguir la corrent majoritària i posar-se una samarreta blaugrana per sortir al carrer, dóna goig veure com milers d'irreductibles pericos omplen l'Estadi Olímpic de Montjuïc cada diumenge empenyent al seu equip no per aconseguir cap títol ni objectiu ambiciós, només amb l'esperança de que el seu club segueixi sobrevivint com una peculiar manera d'entendre l'esport.

Ja sabem que amb l'Espanyol potser no tindrem els millors jugadors, ni arribarem a tres finals cada temporada., però sabem que tot allò que aconseguim és amb valors com la lluita, esforç i unitat de tots aquells que ens estimem l'Espanyol i que ens han identificat durant més de cent anys. Ara que abandonem "l'exili" i tornem a tenir un estadi propi a Cornellà-El Prat i si les coses es fan bé, ens espera un futur esperançador.

Aquells que s'han passat tot l'any fent acudits, que ens envien a la cassola i que desitgen la nostra desaparició més val que s'asseguin a esperar perquè la força d'un sentiment no hi ha qui la pari.

El periquito és un animal que a vegades li poden fallar les ales i caure cap avall, però com un au fènix sempre reneix de les seves cendres i ben aviat tornarà a sobrevolar per Europa. Perquè el futbol català necessita l'Espanyol igual que necessita de tots aquells clubs catalans condemnats a vagar per categories inferiors degut a aquesta uniformitat futbolística que es viu a Catalunya.Si aixequeu la mirada veureu que el cel és blanc i blau. Visca l'Espanyol!!

 

 

Edicions locals