Les vacances generen feina

Author 2

Els poble català, des dels inicis de la seva història, sempre ha estat un poble viatger, allà on siguis del món sempre sents algun nou amic parlant català, el que fa la llunyania més propera. Però també som un poble molt interessant i els nostres hotels i restaurants s'emplenen de turistes gaudint dels encants de la nostra terra.

A l'agost, mes vacacional per antonomàsia, molts catalans i catalanes sortiran de les nostres fronteres cap a destins més exòtics, culturalment més diversos, per aprendre'n i per portar a Catalunya noves idees i il·lusions, que potser es transformaran, com ha passat al llarg dels anys, en nous negocis, empreses... però l'agost, aquell mes que sembla que no existeix en el calendari, és molt més important del que ens pot semblar a primera vista. És FEINA, són els més de 3.000 llocs de treball directe que ha creat la nova terminal de l'aeroport del Prat, que arribarà fins a 40.000 d'indirectes, en hotels, taxistes, hostelers, botiguers... més catalans podrem sortir a veure el món amb vols directes, i molts foranies ens podran visitar, deixant, al seu pas, un consum ara més que mai necessari per a Catalunya.

La T1, és una grandíssima aposta de present i de futur, el nostre aeroport es situa ara entre els més grans d'Europa i tornem a mirar a la resta del món de tu a tu. Que ha significat la creació de llocs de treball durant la seva construcció i ara els necessitarà pel seu funcionament. Que és necessària per Catalunya, ja que l'aeroport actual s'havia quedat molt petit. És una inversió, que beneficia a tots els catalans i totes les catalanes i que ha estat gràcies a la bona feina que fa el govern Montilla, des de la Generalitat de Catalunya, i que significa que estem un pas més a prop per sortir de la crisi.

Bones vacances a tots i totes!

 

Edicions locals