La participació ciutadana

Author 2

Avui en dia l'associacionisme cada cop més està mancat de persones voluntàries que mobilitzin aquests projecte de ciutat, dic ciutat perque cada entitat de Mollet treballa per cada ciutadà, per cada família per donar un vitalisme a Mollet que li fa falta.

És veritat que la gent critica que es fan poques coses, i de vegades he escoltat dir: "una cosa que fan i va destinada a gent més gran, o més jove, o simplement no li agrada". De vegades no cal queixar-se si no implicar-se en una ciutat que cada cop més necessita de cadascú de nosaltres, només amb el nostre granet de sorra farem possible la participació ciutadana que tants desitgem i que segurament tothom sortirà content, ja que Mollet es mou gràcies a tots aquells voluntaris i voluntàries que dediquen el seu temps lliure per un bé comú, un objectiu comú i aquest és el que em dit anteriorment, obtenir una ciutat molt més participativa.

Per això avui faig la crida altre cop a totes aquelles persones que els hi manca algo a que passin de la mandra i participin en allò que més els hi agrada, allò que els farà trobar el seu "jo". Aquesta pot ser la seva meta en aquest nou curs que fa poc a començat.

 

 

Edicions locals