Felicitats Molletense!!

Author 2

El passat mes d'octubre va celebrar el seu 35è aniversari una de les entitats esportives més entranyables de la nostra ciutat: la U.D. Molletense, un club que es caracteritza per ser una entitat oberta, humil, familiar i acollidora. Al llarg d'aquests 35 anys s'ha convertit en tot un referent a Mollet per la seva feina amb el futbol base, amb un bon nombre d'equips a cada una de les categories inferiors. Els nens i nenes són l'autèntic pal de paller d'aquest club, on no són només una fitxa i un dorsal a l'esquena sinó persones a les que atenen i que a través del futbol, i tenint com a prioritat la seva educació, formen a persones i esportistes i, com no?, fan que es diverteixin amb l'esport que més els agrada més enllà dels resultats i classificacions. El fet que als equips de la Molletense hi tinguin cabuda tots els nens que s'hi acosten vinguin d'on vinguin demostra que també realitzen un gran treball d'integració amb els nouvinguts molletans.

Sempre és difícil la supervivència d' un club modest amb pocs recursos econòmics, sobretot en aquests temps de crisi, però no hi ha res que aturi les ganes i la il·lusió dels dirigents i tècnics per tirar endavant la història d'aquest club. Però tot i la modèstia d'aquest club molletà és d'un gran mèrit que es mantingui el seu primer equip a la Primera Territorial, amb una plantilla formada  gairebé en la seva totalitat de jugadors molletans, fent realitat allò que diu el seu himne de que representen a Mollet amb il·lusió.

Malauradament, eren molts els equips de futbol que compartien el camp de la Zona Sud amb la Molletense i han anat desapareixent al llarg dels anys, però gràcies a la constància i la resistència del club blanc i blau es manté la tan necessària pluralitat en el futbol molletà. I és que sembla que aquests colors porten intrínsecament lligats certs valors i formes de treballar.

Només em queda desitjar que tan de bo el primer equip pugi més amunt, que el seu futbol base segueixi nodrint-se de nens i nenes, que la entitat pervisqui 35 anys més i que no canviïn mai. Com diu el seu lema, amb la Molletense "Ayer, hoy y siempre"

 

Edicions locals