Volem la Festa Major al Parc de Can Mulà !

Author 2

A la Festa Major de l'any passat, l'Equip de Govern de l'Ajuntament va decidir traslladar la celebració de la majoria de les actuacions i concerts al parc de Ca l'Estrada, degut al tancament per obres de l'espai on tradicionalment havien tingut lloc, el parc de Can Mulà. El trasllat d'aquestes actuacions al parc de Ca l'Estrada va demostrar la poca adequació d'aquest espai per a la celebració d'aquest tipus d'actes, provocant moltes molèsties als ciutadans que allà s'hi van haver de desplaçar, caigudes i lesions pel mal estat del ferm, i evidenciant una excessiva llunyania i desconnexió amb la resta d'activitats festives.

Independents per Mollet (IxM) creiem que el Parc de Can Mulà és l'únic espai cèntric, fàcilment accessible, capaç d'actuar com a vertebrador de les diferents ubicacions de la Festa Major d'estiu de la ciutat i que durant més de dues dècades ha demostrat abastament la seva idoneïtat per encabir les diferents actuacions i concerts, com ho demostra el mateix fet que en aquell espai s'aixequés un escenari específic per aquestes.

Per aquest motiu, i perquè com va quedar palès als actes de cloenda de la passada Festa, som moltes les persones, entitats i col·lectius, que reclamem que la nostra Festa Major torni a tenir com a espai central el Parc de Can Mulà, des d'IxM posem en marxa avui una recollida de signatures per a que els ciutadans que ho desitgin puguin sumar-s'hi a aquesta demanda, que considerem positiva i necessària per a la nostra Festa. Avui mateix, diada de Sant Jordi, ja podreu signar a la nostra parada a la rambla. Diguem-li a l'Ajuntament que volem la nostra Festa Major al parc de Can Mulà !

 

Edicions locals