La clau del vot ha de ser Mollet

Patricia del Pozo

Els nostres carrers es tornen a omplir de banderoles, tornem a veure cartells electorals, paradetes d’un i altre partit demanant el vot... això és la festa de la democràcia, i hem de celebrar-la, perquè és el moment en el que els ciutadans tornem a tenir la paraula per dir qui volem que ens governi i per valorar si des del govern municipal s’ha fet el que calia.

El 22 de maig els molletans i les molletanes majors de 18 anys estem cridats a les urnes per votar a les eleccions municipals, és a dir,  per decidir qui volem que governi a Mollet, no per decidir qui serà el proper inquilí de la Moncloa, ni qui serà el president de la Generalitat, no, votem per decidir qui serà l’alcalde de Mollet. En aquesta ocasió hem de votar pensant en Mollet, pensant en si volem més parcs, activitats als centres cívics, més esport, un Ajuntament pròxim i amb una atenció de qualitat, millora de clavegueram, ajuts...

Però des de Mollet no hem de votar pensant en pensions o reformes laborals, perquè el partit que governi a Mollet no podrà fer res en aquestes dues qüestions, qui surti de les urnes haurà de governar i millorar la vida de tots els ciutadans que viuen a Mollet.

I jo us encoratjo a mirar que ha fet cada un dels partits durant els darrers 4 anys i amb quines propostes es presenten ara. Mirar si han tingut coherència, si han complert amb la paraula donada, qui ha facilitat la governabilitat i qui ha posat pals a les rodes sempre que ha pogut. Cadascú ha de treure les seves conclusions. Jo veig com ha avançat Mollet amb el PSC, com som una ciutat que, malgrat les dificultats econòmiques, tenim uns serveis públics de gran qualitat, un govern que es preocupa molt pels seus ciutadans i també veig un bon futur per Mollet si seguim amb el camí que portem.

 Quan passejo per Mollet i miro al meu voltant, el que veig m’agrada i em reafirma, encara més, amb el meu vot.

Edicions locals