Què passa a l'Ajuntament?

Jesus M. Carrasco

Independents per Mollet (IxM) venim denunciant als darrers mesos, la fuga de tècnics d’alt grau que pateix el nostre Ajuntament. No és una simple anècdota, estem parlant de més de trenta i de totes les àrees; molts d’ells amb una alta preparació, experiència i coneixement de la ciutat.

La dimissió de qui ha estat durant disset anys, gerent de l’empresa municipal Promosol, Ramon Serrasolses, després que l’Equip de Govern retallés el pressupost de l’empresa en dos milions d’euros, per a dedicar-los a un projecte tan polèmic com sobredimensionat, com el de les Pruneres, és un fet molt significatiu.

Que la persona que ha gestionat a la pràctica, la majoria de les operacions urbanístiques dels  darrers governs municipals socialistes, inclós l’actual, decideixi plegar per discrepàncies amb l’Equip de Govern, és un simptoma molt preocupant. Perquè Serrasolses coneix com ningú els detalls de l’actuació urbanística a la ciutat i sobretot, perquè Serrasolses val tant o més pel que diu, com pel que calla.

L’actual Equip de Govern viu de les rendes de mandats anteriors. Esgotat i sense idees clares, ara ens diu que ja no és l’hora del planejament. La ciutat surt perdent. La passivitat de la majoria de partits actualment representats al consistori davant d’aquest desori, és també molt preocupant. No hi ha governs que durin per sempre i algun dia els socialistes deixaran de governar aquesta ciutat. Potser llavors, moltes de les incògnites que ara planegen sobre alguns dels projectes municipals, s’acabaran desvetllant.

Per aquestes raons i moltes d’altres, cal que al proper mandat hi hagi una veu independent a l’Ajuntament. Els ciutadans tenim dret a saber què està passant i ningú no ens explica. Tenim dret a saber la resposta a les preguntes que ens fem sobre moltes de les actuacions urbanístiques que s’han endegat a la nostra ciutat. Tenim dret a saber quina és la magnitud real del deute milionari que pateix el nostre Ajuntament.

Tenim dret a saber perquè els nostres tècnics més qualificats pleguen de l’Ajuntament, per què se senten cremats i sense expectatives i per què s’està descapitalitzant el recurs més important de l’administració local. Per això ens cal una força política sense hipoteques ni dependències de cap tipus, compromesa, amb un projecte basat en el coneixement de Mollet i prou lliure i rebel com per encapçalar l’oposició crítica i activa que la ciutat necessita. Aquesta és la raó de ser d’Independents per Mollet (IxM).

Edicions locals