Carnaval, Carnaval!!!

Patricia del Pozo

L’onada de fred siberià de fa uns dies ens deixava tremolant amb temperatures sota zero. Onada que, afortunadament, no ha deixat gaires ensurts tenint en compte la seva magnitud, per una molt bona previsió de l’Ajuntament de Mollet i el bon seny dels ciutadans i ciutadanes de la nostra ciutat que van actuar amb molta prudència.

Però estem a l’hivern i a l’hivern toca que faci fred, així que una vegada més ens tocarà celebrar el carnaval amb molt de fred. Tot i que no sembla que aquest freni la festa ni es rues, ja que algunes de les persones que desfilen ho fan amb roba més d’estiu que no pas d’hivern. Vagi des d’aquí la meva més gran admiració a aquestes persones que surten a les rues a passar-s’ho bé i a portar alegria als nens i no tan nens que anem a admirar el seu treball i les seves disfresses pels carrers de les ciutats.

És temps de carnaval, de disfresses, de ballaruca, de rues, de bunyols i d’oblidar-se dels problemes. Durant els propers dies qualsevol pot intentar ser el que vulgui, pot ser capità d’un vaixell, pallasso, pirata o el que la imaginació vulgui crear... i per aquells que s’estimen més admirar la creació dels altres, aquest diumenge tindran l’oportunitat de veure el treball d’aquelles persones que porten a dins el carnaval, que porten mesos treballant per sorprendre’ns i mostrar-nos la seva imaginació a les rues que cada any omplen els carrers de música, color, alegria i ball.

En un sospir tornarà a ser dilluns i haurem deixat enrere el Carnaval, però igual que aquest quedarà enrere, també ho quedaran, si ens esforcem, els problemes, la crisi i tot el que no ens agradi de les nostres vides. De fet, si durant uns dies podem ser el que vulguem, res no ens hauria d’impedir intentar ser-ho, també, durant la resta de l’any.


Bon carnaval i millors disfresses!!!

Edicions locals