Alumna de l’IES Vicenç Plantada

Author 3

Sóc una alumna de 2n de Batxillerat i voldria mostrar el meu malestar sobre el tracte que vaig rebre per part de la direcció de l’Agrupació Escolar Anselm Clavé de Mollet del Vallés respecte al meu treball de recerca titulat “L’alimentació i la nutrició als col•legis de Mollet del Vallés”.
Dimecres passat em vaig dirigir al director d’aquest centre per demanar-li permís a l’hora de fer unes enquestes a nens de primària i pares, totalment anònimes i revisades prèviament pel meu tutor del treball. Davant les meves peticions el Director d’aquest centre,  em va negar aquest permís argumentant que eren dades confidencials i que aquestes entrevistes no podrien tenir lloc en un col•legi privat.

Em vaig quedar molt sorpresa ja aquest ha estat l’únic centre que m’ha denegat la informació per a l’elaboració del meu treball de recerca . La part pràctica que he de desenvolupar ha d’estar formada per un seguit d’entrevistes a diferents centres de la ciutat tant privats com públics, dels quals els resultats obtinguts serviran per fer una comparativa, no de crítica. Formulo el meu malestar perquè aquest centre ha estat l’únic que m’ha denegat l’oportunitat de realitzar la meva tasca d’estudi e investigació, tenint en compte que he estat alumne durant deu anys d’aquest centre.

Penso que tothom hauria de col•laborar amb nosaltres i facilitar-nos la feina per desenvolupar un treball de recerca que forma part de la nostra nota del curs.


Helena Roque RomeroEdicions locals