Mollet hagués pogut ser València?

Author 3

Fa unes dies es va saber que la Direcció General de Seguretat de La Generalitat no havia permès una manifestació que havien convocat els pares en contra del tancament del CEIP Longarón ja que es va considerar que no era una causa “ni extraordinària ni greu”.

També tenim molt presents les imatges que ens han arribat de València quan un grup d’estudiants, majoritàriament menors d’edat, es manifestaven en contra de les retallades a l’educació i per denunciar que ja no hi ha diners ni per la calefacció a la seva escola. Després de veure com els antiavalots els han reduït i tractat amb una violència tan extrema que ha donat la volta al món, ens agradaria preguntar a la classe política governant i en especial a la Direcció General de Seguretat de La Generalitat la següent pregunta:

Si els pares i alumnes haguessin desobeït la prohibició de la manifestació en favor de la continuïtat CEIP Nicolás Longarón i haguessin sortit al carrer a manifestar-se, també s’hagués enviat als antiavalots a Mollet? Arribat el cas de voler continuar amb la manifestació, també l’haurien intentat dissoldre utilitzant la força?

Per sort això no va passar a Mollet, però de moment, ja tenim uns pares que han hagut de posposar una manifestació ja que s'ha considerat que no és “ni extraordinari ni greu” que una escola es tanqui. Veurem com evoluciona el tema de les retallades, el que està clar és que si volem mantenir els nostres drets, que ens deixin de robar o que s'escolti la veu del poble, caldrà que tots siguem molt valents.


Solidaritat Catalana per la Independència
SI Mollet

Edicions locals