Carta de l'Associació de donants de Sang V.O.

Author 3

Els delegats a Mollet  de la Associació de donants de sang del Vallès Oriental, volem deixar constància del fet ocorregut el passat dia 3/3/2012 a les 18 hores més o menys.

A les 17 hores es va obrir la sala Fiveller per dur a terme la capta de sang corresponent a la tarda del dissabte dia 3. Però, degut a problemes de insalubritat olfactives, el responsable de la capta de sang va decidir correctament que en les condicions de pudor de la sala no es podia dur a terme la capta ja que hagués  representat un risc per el bon desenvolupament de la salut dels donants de sang.

Era un dissabte per la tarda i no sabíem pas com salvar la capta . Devien ser les 18 hores més o menys que desprès de deliberar i posar-nos en contacte amb la policia local, que no va poder fer res per salvar la capta, tot i intentar-ho, cosa que agraïm sincerament. Doncs, ens varem posar en contacte, tot i  el risc de molestar el descans merescut de cap de setmana,  amb el regidor Josep Garzon, que en seguida es va posar a la nostra disposició per mirar de trobar un lloc adient on poder dur a terme la campanya. Desprès de fer, el Sr.Garzon, els tràmits pertinents, ens va obrir les portes del centre cívic de la Marineta on desprès d'adequar l'auditori, a les 19 hores es va poder dur a terme la capta de sang.

He de comentar que de no poder fer cap extracció, es varen poder fer 45 bosses de sang que són vitals per el bon desenvolupament del banc de sang i teixits , on hi ha una petita davallada dels stocs de sang en aquestos moments.

Donem doncs les gràcies mes sinceres al Ajuntament de Mollet i en particular al regidor Josep Garzon, per la seva col•laboració i diligència envers la donació de sang a Mollet. Crec que no sols han de sortir a la llum les coses que no ens semblen correctes, sinó que les coses ben fetes també deuen tenir el nostre reconeixement.


Gracies Sr regidor, i ens posem a la seva disposició


Joan Pi Ganduxer (President i delegat a Mollet de la Associació de donants de sang del Vallès Oriental)

Roma Parera Mas (Secretari i delegat a Mollet de la  Associació de donants de sang del Vallès Oriental)

Edicions locals