Una mica de corda a la Sª regidora Ester Safont

Author 3

No se si vosté a tingut la mala sort destar mossegada per un gos i per això ara se'ls vol treure de sobre. Vosté una persona que ha estat pujada entre animals de tota la vida i suposo que també hi havia gossos.

Davant la demanda d'un espai per passejar-los, vosté em surt amb uns espais que si pensa una miqueta el meu gos abans d'arribar-hi ja ha pixat i c... Perquè tampoc puc agafar el bus amb el gos si no és un Pigall.

Hi ha menjadors per els pobres, robes per els despullats, espais per a la gent gran fer esport, "diners llençats".  A veure quí treu la pila de canalla que si entreté, per dir-li's que ara vas tu, a més a les mares!

No ha pensat mai Sª en posar una vigilància en coses més serioses?

Els nens davant dels pares i avis s'enfilen als arbres fent malbé les branques, que no ho ha vist? Doncs miris el roure de davant de l'Ajuntament que té tot una banda pelada i quan jo m'he enfrontat als pares m'han dit de tot menys maca.

I que em diu del escenari del parc? Alla es fumen porros, i es grapeixen el jovent davant d'aquesta gent i dels fills, que li molesta un gos.

Els bancs fan pena quan arriba el capvespre a l'estiu, perquè hi ha una catifa de peles de pipes, i el terra de l'Illa que està plena de "TOPETS" de tants xiclets enganxats.

Miri Sª crec que hi ha moltes coses per arrenjar en aquest el meu poble estimat. Però, ara mateix no entenc aquesta repulsió repentina contra els gossos. Perquè en comptes de tantes prohibicions, no es mira d'educar la canalla i els pares, a ser més nets,i que entre tots mantinguem el poble com déu mana? És molt trist que paguin justos per pecadors, arribarà el dia que li enseyarem als nanos una foto hi direm mira això era un dinosauri i això un gos.

A vosté potser li és igual però per a mi el meu gos té tot el dret del món a passejar per alla on vulgui, quan em veigi que deixo un excrememt a terra, em posa una multa,  però multi també tot el que no és correcte, també les escopinades fastigosses.


Atentament una ciutadana que estima Mollet Ah!! i el seu gosMercè bastida

Edicions locals