“Hem de seguir concentrant esforços en la principal preocupació de la ciutadania: el treball i l’ocupació”

Redacció

La setmana passada, dijous, l’executiva socialista i el grup municipal ens trobàvem novament  per fer seguiment de com avança la ciutat en aquesta profunda crisi, i com anem desenvolupant les nostres propostes pel progrés i oportunitats pels molletans i per a les molletanes.  

Tots coincidíem en què hem fet feina i que cal seguir concentrant més esforços en la principal preocupació de la ciutadania, que en el context de crisi que vivim, recau en el treball i l’ocupació,  primer capítol del nostre programa electoral. S’han de reconèixer els esforços molletans duts a terme a tal efecte i fins el moment present en matèria de reactivació econòmica. En aquests 17 mesos de mandat comptem com a objectius assolits, entre d’altres, amb: la presència de nous operadors comercials a la ciutat,  l’agilització de tràmits per a l’obertura de negocis; el suport de les tecnologies de la informació i la comunicació per incentivar l’activitat comercial i industrial de la ciutat (plataforma Mollet.negocis); la reorganització d’empreses municipals a través de MolletImpulsa per ser més eficients i competitius; insitim, amb l'oposició de la Generalitat, en aconseguir atraure també serveis i comerç, amb noves indústries a l'ampliat polígon Farinera; i la participació  dels territoris de projecció econòmica de la B30 i la C17. Paral•lelament, s’ha seguit potenciant EMFO, la nostra empresa ocupacional municipal, com a veritable pal de paller per a la formació, l’assessorament i la creació d’ocupació.

Fins ara en fem un balanç responsable i sensat, però cal seguir avançant, sense cap mena de dubte, molt més, per donar resposta a les necessitats i a la confiança de molts molletans i de moltes molletanes.

Ester Safont i Artal
Secretària d’Economia i Ocupació PSC-Mollet

Edicions locals