Estem en bones mans

Author 4

Sóc membre del Consell de Ciutat i membre del Consell de la Gent Gran de Mollet, però faig aquest escrit a títol personal,  dilluns vaig assistir al Ple de l’Estat de la Ciutat perquè crec que sóc una persona implicada, potser sóc de la vella escola, acabo de fer 84 anys, però sóc dels que encara creuen que si les persones ens impliquem i hi participem les ciutats s’enriqueixen i milloren.
 
Vull donar la meva opinió sobre coses que vaig sentir al Ple, em va ofendre molt sentir que el Ple de la Ciutat havia de ser assembleari, perquè crec que tenim uns regidors que hem triat perquè facin aquesta tasca. D’altres coses que vaig veure al Ple que em van deixar ben parat, van ser un partit que ho soluciona tot amb una paraula, Independència, jo que les he vist de tots colors crec que només si treballem de valent i fem pinya es solucionen les coses. Altres que només fan que divagar, sense cap model concret, sense dir ni UNA sola proposta, sí van parlar molt de millorar l’economia, però jo els pregunto, Com ho farien vostès? i uns altres que, com ara governen a l’Estat sembla que la festa no va amb ells i és com que estiguessin al Pel per obligació. I el que va dir l’alcalde no em va sorprendre, perquè com a persona implicada al món associatiu, sé que és veritat, que l’Ajuntament i les entitats treballen per fer un seguiment perquè les primeres necessitats, com a mínim, estiguin cobertes.
 
Quan sents a l’oposició es veu que no coneixen la ciutat, ni les entitats, ni les persones que hi vivim... perquè sinó no dirien moltes de les coses que van dir, com per exemple quan es van preguntar perquè existeix el Consell de Ciutat, perquè crec que en aquell moment estan posant en dubte el treball dels que som membres, i jo n’estic orgullós del treball que estem fent.
 
Ara són moments que tots els grups municipals uneixin les forces per sortir d’aquesta difícil situació en la que ens trobem. No és el moment de fer polítiques de partit sinó de solucionar el principal problema que té la ciutat, que són els 6000 aturats.
 
Josep Sandoval

Edicions locals