El professor també s’equivoca

Redacció

El professor Junqueras va declarar a TV3 que per ell, la votació del Sí crític de les CUP al Parlament va ser un error.

M’agradaria recordar-li al Sr. Junqueras, que si la CUP està on està no és per error ni per copiar als exàmens o per inventar-se títols acadèmics, la CUP està al Parlament per voluntat popular ja que una part de catalans creiem que ells defensaran millor aquesta voluntat popular del que altres ho han fet fins ara.

I si la CUP te la mateixa legitimitat que pugui tenir IC-V o el PSC al Parlament..... perquè el Sr. Junqueras ha cedit a les peticions de IC-V i algunes de PSC per intentar sumar-los a la seva proposta i en canvi és nega a cedir a les aportacions de la CUP?

El Sr. Junqueras no hi creu en els Països Catalans?

Vostè no creu que la sobirania rau en el poble català?

Perquè va votar en contra d’aquesta proposta de la CUP?

El Sr, Junqueras creu que sense desobeir l’actual marc legal ens en sortirem?

Jo crec que encara massa han cedit els diputats de CUP desprès de veure com a ells ni els han escoltat mentre a IC-V i a PSC se’ls ha festejat fins l’assetjament.

Malgrat la messiànica campanya del Sr. Mas, el mandat del poble va ser prou clar, volem una transició liderada des de la pluralitat del Parlament i no únicament pel duo ERC+CiU, per això el poble ha fet entrar també a les CUP al Parlament.

N’estem una mica tips de sentir a polítics que diuen haver entés el missatge de les urnes però que després ens demostren que o no han entés res o l’han entés molt be però ens enganyen.

Jo no recorreré a citar Voltaire com erròniament va fer vostè al Parlament atribuint-li una cita que no és seva, perquè soc mes empresari que filòsof però m’atreveixo a recordar-li la frase de un empresari nord-americà desaparegut - Henry Ford - a veure si serveix d’alguna cosa:

“No busquis la culpa, busca la solució”.Medir Alfonso i Ríos

Edicions locals