Tots plegats som més forts

Redacció

La crisi ens està colpejant cada vegada amb més duresa. Davant d’aquesta situació no podem mirar cap a una altra banda,  no podem ser neutrals , ja que ser neutral en situacions  d’injustícia és triar estar al costat de l’opressor.  En aquests moments,  més que mai,  cal donar una resposta de solidaritat. 
Nosaltres, que som febles individualment, ens hem de fer forts col•lectivament. Hem d’evitar que l’egoisme i el campi qui pugui destrueixin la cohesió social que tant de temps ens ha costat construir.

Crec que la Festa Solidaria, organitzada no fa gaire pel moviment associatiu i la societat civil de Canovelles a la plaça Margarida Xirgu, és un bon exemple del camí que hem de prendre. Tots som responsables de no permetre que ningú  passi fam. 

Només quan tenim les necessitats bàsiques resoltes som veritablement persones. Després de l’alimentació, una de les més importants és la de l’habitatge. La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, amb les seves accions de suport a aquells que el poden perdre, és l’expressió més palesa de solidaritat i responsabilitat cap els més desafavorits que en aquests moments tenim. Les seves samarretes verdes enlluernen d’esperança a aquells que ja no la tenen, amb els bons resultats que tots podem veure.

Només som forts quan caminem tots plegats cap a un bon objectiu i aquest només pot ser el del manteniment de l’Estat del Benestar que alguns ens volen prendre.José Orive Vélez

Alcalde de Canovelles 


Edicions locals