SENTÈNCIA MINGOTE I SEGUER

Redacció

La Federació del PSC del Vallès Oriental expressa el seu ple suport als companys Sergi Mingote, actual alcalde de Parets del Vallès, i Joan Seguer, exalcalde del municipi,  després de conèixer la sentència arrel de la decisió d’un jurat popular de declarar-los culpables d’un delicte de malversació de fons públic per un import de 1.800 euros.

La Federació del PSC del Vallès Oriental dóna ple suport a recórrer la sentència que es creu injusta. Seguint el codi ètic del PSC Sergi Mingote ha posat el seu càrrec a disposició del partit, tanmateix el PSC no li ha acceptat perquè creu que es tracta d’una sentència injusta i que no és ferma, i per tant, Sergi Mingote seguirà essent alcalde.

Seguer i Mingote van encarregar un estudi cal.ligràfic que va costar 1.800 euros del pressupost l’Ajuntament. Un estudi per deixifrar uns anònims que els interpel.laven com a càrrecs públics de l’Ajuntament de Parets i com apuntava l’informe venien de la mà de Rosa Martí. Uns encàrrecs que es van formalitzar en els òrgans administratius corresponents de l’ajuntament i que tots els partits de l’oposició coneixien, en tant que els ànonims els rebien com a regidors i no a títol individual. No obstant això, l’estiu del 2011, molt abans de celebrar-se el judici Seguer i Mingote van decidir reposar aquest import de la seva pròpia butxaca a la hisenda l’Ajuntament.

Recordem que fa poques setmanes Seguer i Mingote van ser absolts en un judici pel mateix tema en què Rosa Martí (regidora a l’oposició i exalcaldessa) havia posat una demanda per revelació de secrets.
Des de la Federació del PSC del Vallès Oriental volem remarcar que aquest no és un cas de malversació de fons públics ni de corrupció, ni hi té res a veure.Federació del PSC del Vallès Oriental

Edicions locals