Recordeu: Per a Mollet, ocupació i activitat econòmica, serveis a les persones, ...

Author 4

Els socialistes ho tenim i ho teníem molt clar aquest mandat municipal, estàvem i estem d’acord amb la ciutadania sobre que necessita Mollet, tal i com està explicat en lletra gran i clara a la primera pàgina del nostre programa electoral: “Per a Mollet, ocupació i activitat econòmica, serveis a les persones, seguretat i convivència, un espai públic de qualitat, uns serveis públics de proximitat, treball conjunt amb el Baix Vallès”.

Aquestes dies, la nostra ciutat Mollet del Vallès, està recollint alguns dels fruits plantats fa mesos, per mirar d’atraure inversions i generar, el més important de tot, nous llocs de treball al nostre municipi i al nostre entorn més proper. Fa mesos que es fan reformes i modificacions a l’Ajuntament, impulsades per l’alcalde Josep Monràs i pels regidors socialistes dins del Govern Municipal, per fer avançar l’administració electrònica molletana i la posada en marxa de la plataforma electrònica de serveis a empresaris i emprenedors del Baix Vallès. Divendres passat vam podem promocionar-nos com a ciutat oberta i activa per rebre més fàcilment activitat econòmica que generi ocupació, amb les nostres millores d’èxit presentades al Congreso Nacional de Interoperabilidad y Seguridad. I també, aquest dilluns, hem activat, com a impulsors amb la Diputació i set municipis més, la Plataforma electrònica de serveis a empresaris i emprenedors del Baix Vallès, per atreure inversors que generin nous llocs de treball a través d’activitat econòmica industrial, comercial serveis i negocis en línia, al nostre territori d’una forma més dinàmica i competitiva.

Realment, sabem que ara aquest conjunt d’avanços per no són prous esforços per combatre la crisi econòmica i social que estem patint arreu; però els socialistes molletans ens toca seguir treballant encara més, gràcies a la vostra confiança, per tots i totes vosaltres i fer possible, a Mollet, el progrés per a tothom.


 
Josep Maria Garzon Llavina, primer secretari PSC-Mollet

Edicions locals