Sopar solidari, tot un èxit

Author 4

Mollet amb Cuba estem molt contents i satisfets per com va transcorre el nostre sopar anual i les activitats que vam celebrar durant la jornada de recolzament i solidaritat amb la Revolució Cubana.

Vam començar el dia muntant la nostra paradeta a la Plaça Prat de la Riba amb els llibres, artesana cubana, etc com es habitual a la qual es van acostar molts molletans durant tot el dia per mirar, xerrar, informant-se sobre la situació dels Cinc Herois presos a Estats Units, sobre el bloqueig. Va ser una bona manera, com és habitual amb la nostra paradeta, de donar a conèixer la realitat cubana de tu a tu amb el ciutadà de Mollet. En aquesta mateixa paradeta també vam rebre varies aportacions per enviar amb el nostre contenidor solidari amb Cuba, que gràcies a la solidaritat i generositat de particulars i empreses ja estem a punt de finalitzar.


Ens van acompanyar en aquesta ocasió una paradeta del Banc d’Aliments de Mollet, on també es va demostrar la solidaritat dels molletans aportant aliments durant tot el dia pels més necessitats de Mollet. Des d’aquí donar tot el suport al Banc d’Aliments per la feina impagable que fan en aquests moments tan durs per la gran majoria de la població. Poden seguir contant amb la nostra col•laboració sempre que ho necessitin.

A la mateixa Plaça vam inaugurar al migdia l’exposició “La Dona Cubana dins de la Revolució” , la qual es va poder dur a terme gràcies a l’aportació i el recolçament dels amics del Casal d’Amistat amb Cuba de Rubí, que ens van cedir el material. La inauguració va córrer a càrrec de la Sra. Adriana Silvestre (socióloga de l’ICAP), a la qual agraïm enormement la seva presencia. En aquest acte van assistir al voltant d’unes 30 persones.

Durant la tarda es va situar a la Plaça també la paradeta dels nostres amics de Viladecans amb Cuba, entitat amb la que realitzem conjuntament la campanya “Omplim un contenidor per a Cuba”, en la qual estan col•laborant molt activament.

En el sopar ens vam reunir aproximadament 200 persones que van gaudir d’un típic sopar cubà acabat amb uns mojitos, com no podia faltar, i ballant i passant-s’ho d’allò més bé amb l’actuació del duet Más vale tarde ke nunca, a les quals els agraïm de tot cor la seva presència totalment solidària.

Durant el sopar es va tenir un sentit rècord pel president Hugo Chávez, tristament mort fa pocs dies.

En el parlament de la Consul General de Cuba a Barcelona, Sra. Iraida Guerrero, va estar ben present la figura de l’enyorat Comandant veneçolà.

Donem les gràcies al nostre grup de col•laboradors per la seva importantíssima tasca perquè es podes dur a terme el sopar. Agraïm la presència dels nostres amics d’altres casals i entitats d’amistat amb Cuba pel seu recolzament i fidelitat en aquesta cita.

Agraïm també, com sempre, la col•laboració de Marina Duñach a la cuina, l ‘aportació d’una escultura que es va sortejar durant el sopar de l’artista molletà Ricard Mira.

Amb el recapte aconseguit amb els tickets del sopar esperem dur a terme molt aviat l’enviament del contenidor a Cuba.
Mollet amb CubaEdicions locals