Comunicat del PSC de la Llagosta en relació a Vallès Visió i l'oportunisme polític d'ICV-EUiA de la Llagosta.

Author 4

El PSC de la Llagosta, arran de les notícies aparegudes en premsa relacionades amb Vallès Visió, la polèmica suscitada a les xarxes socials i la participació oportunista en aquest tema de l'alcalde de la Llagosta vol manifestar el següent:

•     El PSC de la Llagosta hem defensat des de l'inici i continuem defensant el projecte de Vallés Visió. Vam ser l'únic partit del nostre poble que no va votar a favor de la sortida del Consorci.

•     Creiem en els projectes col.lectius i consorciats que generen sinergies i complicitats entre els territoris, entre la societat, entre les persones, entre el teixit cultural, esportiu, educatiu, econòmic, comercial, ...

•     Defensem la informació de proximitat com una eina immillorable per apropar els ciutadans a les seves institucions, i sobre tot, a la realitat més propera que ens envolta.

•     Sempre hem rebut un tracte professional i atent, de TOTS els empleats del Consorci.

•     Mai hem manifestat cap crítica ni comentari respecte a la resta de municipis consorciats. El respecte institucional és una màxima que sempre hem mantingut. Rebutgem contundentment que l'alcalde o qualsevol regidor de la Llagosta faci crítica pública del paper de un altra alcalde, especialment si parlem d'un consorci del que la Llagosta voluntàriament no participa.

•     Vallès Visió és un projecte plural. Mai hem entès la informació com una eina de confrontació política. Per aquest motiu rebutgem la utilització partidista i oportunista d'alguns partits polítics en aquests moments.

•     Mai, ni al govern ni a l'oposició hem donat cap indicació ni hem condicionat cap notícia o participació de ningú a Vallès Visió o a qualsevol altre mitjà. Al contrari, ens consta que l'actual govern d'ICV-EUiA a l'ajuntament de la Llagosta ha exercit pressions i ha volgut anul.lar la presència als mitjans del PSC de la Llagosta.

•     ICV de la Llagosta no pot donar a ningú lliçons de transparència i de pluralisme quan estudis externs independents han suspès recentment amb nota molt baixa la transparència i la qualitat de la informació del propi web municipal.

•     ICV de la Llagosta no pot ser alhora botxí i defensor de la mateixa causa. Fa uns mesos van decidir de manera voluntària deixar de pertànyer al consorci Teledigital Mollet. Aleshores, en cap cas van donar les explicacions que ara defensen. Fins i tot, és conegut que diversos membres de ICV-EUiA van manifestar abans de les eleccions municipals de 2011 el seu posicionament contrari a la permanència de la Llagosta a Vallès Visió.

•     Un alcalde com Alberto López no té cap legitimitat personal per qüestionar temes relacionats amb la informació i la transparència, quan des de fa mesos amaga una de les informacions més greus que s'han produït mai al nostre municipi. Es incompatible auto erigir-se com a defensor de la informació lliure,veraç i transparent, i al mateix temps fer servir els mitjans de comunicació municipals per ocultar i desviar l'atenció dels veritables motius de la seva presència el dia 1 de març al jutjat de Mollet."

Edicions locals