ICV-EUiA manifesta la seva opinió envers el ple extraordinari

Author 4

El Grup Municipal d’ICVEUiA lamenta que el Ple no va servir per cap dels propòsits pels quals es convocava: per transparència; per informació sobre allò succeït a Vallès Visió arran dels acomiadaments i del mail sobre tractament d’una notícia; i per debatre sobre model de la comunicació pública local.

El grup es mostra molt decebut per l’actitud de l’equip de govern PSC-CIU, i en particular la del propi Alcalde, en una constant voluntat d’amagar informació, de no donar explicacions, de no fer cap autocrítica, de no escoltar les propostes, de no respondre cap de les més de 20 preguntes fetes per l’oposició. Creiem que és una veritable presa de pèl a la ciutadania que l'alcalde parli de "transparència i disposició a respondre les preguntes" a la mateixa vegada que no responia cap ni una de les que se li van fer de forma concreta i explícita.

Creiem que es va defensar lo indefensable, qualificant de normal el correu de la gerent a l’assessor, on li diu com ha de ser tractada la notícia. Ni és normal ni és acceptable. Els esforços de l’equip de govern van ser únicament dirigits a negar la realitat, tergiversar, manipular, desqualificar i culpar els grups de l’oposició, per haver convocat el Ple, al•legant que no li feia cap bé al canal de televisió. Creiem que el que no li fa bé a VV és la falta de transparència, la utilització d’aquest per part de l’alcalde com un instrument d’ús personal i partidista, la manca de veu dels periodistes en la presa de decisions, la manca d’alternatives per buscar viabilitat econòmica del canal.

ICV-EUiA sí que ens mostrem satisfets perquè finalment l’Ajuntament s’adherirà al Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local.

Refermem la nostra aposta per uns mitjans de comunicació públics de qualitat, i per tant de Vallès Visió, com a televisió de proximitat, que ha de ser plural, participativa, inclusiva. Per aquest motiu hem presentat propostes en la línia de reformular el model que la faci viable en el temps, i poder continuar comptant amb aquest servei.ICV-EUiA Mollet del Vallès

Edicions locals