ICV-EUiA lamenta que a 'Mollet és Fira' no hi hagi un espai dedicat al cooperativisme

Author 4

El passat mes d’Octubre de 2012, el Ple de l’Ajuntament va aprovar per unanimitat la potenciació del Cooperativisme a Firamollet2013. Finalment, el govern d’acord amb els comerciants ha decidit la suspensió definitiva de Firamollet, degut a la situació econòmica i, apostar per un altre model que s’anomena “Mollet es Fira”, que s’ha presentat aquesta setmana als medis de comunicació.
 
La proposta d’ICV-EUiA, tenia com a objectiu, tal com s’especificava a la resolució aprovada, una aposta per la dinamització econòmica de la ciutat i una fórmula per la creació d’ocupació. Es tractava de que l’Ajuntament, actués de forma clara en la potenciació del cooperativisme.
 
Ara, podem veure com el govern, sense explicacions planteja una nova forma per substituir Firamollet i el cooperativisme queda fora. Des de ICV-EUiA, com vam fer al Ple del passat dia 29 d’abril, recolzem la iniciativa, però lamentem que no hi hagi un espai pel Cooperativisme. Creiem que és perfectament compatible amb la fórmula utilitzada i no només això, sinó que seria una manera de complementar l’oferta presentada.
 
Per això, tornem a demanar al govern que rectifiqui i incorpori aquesta oferta. Entenem que aquest tema és important i significatiu a la ciutat i a la comarca i que és una aposta vàlida per la creació d’ocupació a difondre, explorar i potenciar.
 


ICV-EUiA Mollet

Edicions locals