La prioritat dels socialistes: crear ocupació

Author 4

Des de l’arribada al govern d’Espanya del Partit Popular, tota la política econòmica esta basada en retallades i austeritat sense cap proposta econòmica que intenti reactivar l’economia i crear ocupació.

Pel Partit Popular,  la solució a tots els nostres problemes econòmics consisteix en reduir el deute públic  i el deute dels bancs, que també estem pagant els ciutadans .
Davant les dades brutals i devastadores de l’atur a Catalunya i Espanya i de la situació econòmica general, tenim un president espanyol que només ens demana paciència i un president català que només dóna mostres d’estar perdut en el seu propi laberint, parlant de processos i sobiranies i obviant que la resposta número 1 que ha de donar el Govern és a l’atur.

Les propostes del Govern no ofereixen ni certeses ni un bocí d’esperança, sinó que continuen en el camí equivocat d’incrementar les desigualtats, devastar els drets socials i desballestar l’estat de benestar. La dependència es, a dia d’avui, l’ultima víctima de les retallades i l’austeritat.

Però cada dia esta més clar que aquesta política ens porta al més absolut desastre. No es pot reduir el dèficit públic ni amb més atur ni amb menys drets per les persones, perquè el resultat es el contrari del que diuen que busquen: més atur, menys consums, menys recaptació d’impostos, més retallades i altra vegada més atur.

Per això, el final del dogma de l'ortodòxia de l'austeritat no és una casualitat. Cada vegada hi han més governs europeus que constatant que aquesta política de retallades i austeritat ha d’acabar perquè ens porta al més absolut desastre.

Davant l'austeritat, que destrueix el creixement i la creació d'ocupació, Europa ha de buscar polítiques econòmiques que estimulin l'economia i creïn ocupació.

Per tot això, la prioritat del socialistes es mantenir els serveis públics i crear ocupació, encara que suposi una reducció més lenta del dèficit públic , perquè la nostra prioritat son les persones, per això la nostra prioritat es la lluita contra l’atur.


PSC Mollet

Edicions locals