IxM-CUP crida a l’activació popular per forçar l’avançament de la consulta

Author 4

Independents per Mollet (IxM-CUP) ha alertat aquesta setmana que l’admissió a tràmit de la impugnació de la Declaració de Sobirania aprovada pel Parlament de Catalunya, que comporta la seva suspensió cautelar, demostra clarament que la via del diàleg, de l'acord o de la reforma de l'Estat espanyol, “és un carreró que ja no té cap sortida”.

La formació molletana vinculada a la CUP ha assenyalat que la decisió del Tribunal Constitucional posa el Parlament i el Govern català en una disjuntiva clara: “o acatar la decisió judicial o seguir i acomplir d’una vegada per totes la voluntat del poble català”.

En aquest sentit, Mercè Solé, portaveu d’IxM-CUP, ha destacat que “amb aquesta decisió, Espanya ens empeny definitivament cap a la desobediència i cap a la ruptura, perquè la situació és insostenible i el preu de la nostra manca de sobirania real ja és massa alt per als i les treballadores catalanes: deute, retallades, desnonaments, privatitzacions, venda de patrimoni públic, etc”.

Solé ha assenyalat per aquest motiu que “ja n’hi ha prou de marejar la perdiu amb cimeres, declaracions i estratègies dilatòries, la consulta no pot esperar més a ser convocada i només la mobilització del poble forçarà al Govern a avançar la concreció d’una data per fer efectiu el nostre dret a decidir”.

Davant d’això, IxM-CUP “cridem a l'activació popular a favor de la independència, perquè només la mobilització popular obligarà el Govern autonòmic a escoltar el nostre poble per sobre de les pressions dels aparells de l’Estat, convocar la consulta i obrir les portes a la independència i a la construcció nacional dels Països Catalans, dins o fora de la Unió Europea. La força del poble ens ha dut fins aquí i només la força del poble ens farà avançar”.Independents per Mollet

Edicions locals