La coalició ICV-EUiA recolza la lluita de la comunitat educativa

Author 4

La coalició ICV-EUiA de Mollet dóna tot el suport i recolza la propera mobilització del dia 31 de maig a la tarda, en la que tota la comunitat educativa de la ciutat es mobilitza en una jornada reivindicativa que confluirà a la Plaça Prat de la Riba per després marxar fins a l’Ajuntament.
Creiem que cal defensar amb fermesa aquest model educatiu, davant de les retallades que el Govern de la Generalitat està fent: supressió de línies de P3 i tancament d’escoles, augment de les ràtios, falta de substitucions de mestres, pèrdua d’hores de vetlladors i altres educadors, disminucions pressupostàries,..... Així com l’amenaça d’una nova llei, la LOMCE que el Govern de l’Estat ens vol imposar.

El projecte de llei LOMCE, és un atac sense precedents al nostre model educatiu català i a la immersió lingüística, que posa en qüestió la igualtat d’oportunitats per a tot l’alumnat; i d’altra banda, una llei que no fa més que aprofundir en la privatització de l’ensenyament públic, alhora que s’estan retallant, de manera desmesurada, els pressupostos de l’educació pública.

Avui, com en d’altres ocasions, cal sumar les energies de tots els sectors de la comunitat educativa: mares, pares, mestres, alumnat, entitats socials i sindicals per reivindicar amb convicció el nostre model educatiu.

Edicions locals