Volen eliminar el sistema de pensions!

Author 4

El sistema públic de pensions que avui tenim, ja fou reformat i retallat l’1 de gener d'aquest any. Es va retallar moltíssim la despesa en les pensions i es van posar grans dificultats, a que joves i dones, amb poques possibilitats per poder treballar els anys que exigeixen, puguin assolir una pensió digna i mereixedora. Però no en tenen prou, perquè volen acabar amb el Sistema Públic de Pensions.

Han nomenat un grup, al qual diuen "SAVIS", per intentar enganyar-nos amb les seves estratagemes i ajudar al govern de torn, a retallar encara més les pensions.

 "SAVIS" de la banca, de les asseguradores i d'algun sindicat "majoritari", que empren una falsa saviesa per donar un nou cop a les pensions i aconseguir frenar les protestes que es mereixen.

Diuen aquests "savis" que vivim massa temps, que hi ha massa vells, i de seguir així acabarem arruïnant el sistema de pensions.

El que ens volen amagar és que, segons l'INE (Institut Nacional d’Estadística), l'esperança de vida s'ha reduït respecte al 2011, sent actualment de 79.3 anys per als homes i de 85 anys per les dones. Tampoc ens diuen que la mortalitat creixerà progressivament, causada fonamentalment per la manca de recursos econòmics de les persones grans que han de interrompre els tractaments aconsellats pel seu metge.

Les llistes d'espera cada dia són mes llargues, i per això la nostra esperança de vida s'està escurçant d'una manera alarmant. I per a més burla, ens diuen que no hi ha diners per a les pensions, quan veiem que els rics són més rics i els pobres més pobres (les dades diuen que l’any 2012 el nombre de rics a Espanya s’ha incrementat el 5,4%). Els que més roben, (els rics) gairebé no paguen impostos i a més amaguen els diners en paradisos fiscals.

No ens diuen que, segons els estudis del govern la riquesa general del país (PIB) pujarà per a l'any 2060, dues vegades i mitja. Tots aquest diners que es generaran qui se’ls quedarà?
La Plataforma de Jubilats i Pensionistes de Mollet del Vallès, creiem que només pot passar, allò que no siguem capaços de combatre. Acabaran amb les pensions si no les defensem units, i lluitem contra tots aquells que ens pretenen enganyar.

Fem una crida a la unitat de totes les forces SOCIALS, SINDICALS I POLÍTIQUES que estiguin
disposades a defensar les pensions d'avui i de demà.                                                                           

Edicions locals