Arnau Ramírez: "Hem de governar per tots, però especialment pels que no tenen de tot"

Author 4

Aquest dilluns 17 de juny ha tingut lloc el Consell de Federació del PSC del Vallès Oriental, en el que el Primer Secretari de la JSC del Vallès Oriental, Arnau Ramírez, ha animat als alcaldes i regidors socialistes d'arreu de la comarca a donar la batalla pels molts joves que estan patint la xacra de l'atur.

"Hem de governar per tots, però especialment pels que no tenen de tot", ha dit Ramírez en referència als col•lectius més vulnerables que estan patint les conseqüències dels governs de la dreta a Espanya, Catalunya i molts municipis.

La campanya de la JSC contra l'atur juvenil tindrà com a epicentre el Ple Monogràfic que es celebrarà al Parlament de Catalunya cap a finals del mes de juliol, a instàncies del Grup Parlamentari Socialista, i en el que es presentaran tot un seguit de mesures per lluitar contra l'atur juvenil, que afecta a més de la meitat dels i les joves del país.

Aquesta campanya tindrà també la seva vessant a nivell local a tot el territori. En aquest sentit, diversos Ajuntaments de la comarca sotmetran a debat als seus Plens Municipals una moció dels Grups Municipals Socialistes per donar suport al Ple Monogràfic contra l'atur juvenil al Parlament i instar a prendre totes les mesures possibles per lluitar contra aquesta xacra que impedeix que molts joves puguin trobar una feina i anar construint el seu projecte vital.

En el cas dels Ajuntaments de la comarca governats pel PSC, s'explicarà la tasca de govern realitzada en aquest sentit, mentre que en el cas dels municipis on el PSC està a l'oposició, es demanarà a l'equip de govern municipal que situi aquestes polítiques com a prioritàries i s'expliqui el què s'està fent i el què es pretén fer en aquest sentit.JSC del Vallès Oriental

Edicions locals