Un any més, una Diada per a tots

Author 4

Com cada any, i aquest no serà cap excepció, aquells que demanen una independència per Catalunya s’apropien d’un dia que ens pertany a tots els catalans. Dediquen aquest dia per a fer actes commemoratius que no tenen res a veure amb el que ens inspira la Diada i treuen al carrer banderes, onejant-les i plantant-les a les estàtues commemoratives com si això ens representés a tots. I no és així. Tornem sempre als mateixos punts, si volem la independència o no. El que cal ara és deixar-nos de separatismes perquè no porten enlloc, excepte a una ruïna per a tots, tant econòmica com social. Aquest dia no és per parlar d’independència, sinó per parlar dels símbols i dels moments històrics que ens uneixen a tots els catalans i catalanes i celebrar-los. Perquè efectivament, hem de celebrar la unió, i no el separatisme, hem d’ajuntar-nos, treballar junts per tal d’aconseguir veure la llum al final del túnel, que tot i que sembla que no s’acaba, estem segurs de que hi haurà recuperació i només treballant units n’aconseguirem una aviat. Celebrem, doncs, junts aquesta diada, i celebrem-la pensant que podrem celebrar-la junts molts més anys. Nosaltres estem per la regeneració econòmica i la creació de llocs de treball, no estem per un camí sense enteniment, no volem separatisme sinó cohesió social, estimem la nostra terra però dins de l´estat, perquè com més grans siguem , millorarem les nostres perspectives de futur.

Aquesta Diada té un caire independentista promogut per CiU i el seu soci de Govern ERC, una Diada manipulada pels termes polítics on la publicitat fa albirar un èxit ambigu. A ningú se li escapa que el pressupost d´aquesta campanya és una despesa innecessària i amb un final que no deixarà resultats.

Per això demanem no creure en somnis banals i preocupar-se de les necessitats dels catalans i catalanes. , que és sortir de la crisi. Volem el millor per Catalunya, amb pacte fiscal o amb altres opcions, però sempre amb enteniment amb el Govern Central. No volem més confrontacions entre partits o entre ciutadans, volem compartir un sentiment. Som catalans però no renunciem a la nostra nacionalitat espanyola.
PP de Mollet

Edicions locals