ADIMO comença els cursos de llengua de signes

Author 4

L'Associació de Discapacitats Físics i Sensorials de Mollet i Comarca (ADIMO) demana a la població de la comarca interessada en conèixer la llengua de signes (LSC) que s'inscrigui al nous cursos que s'iniciaran el proper mes d'octubre al Centre Cívic de Can Pantiquet.

Aquesta crida es realitza perquè si en el curs d'iniciació no es cobreix la quantitat mínima de 12 persones, lamentablement, i per manca de subvencions públiques i privades, no es podrà portar a terme, després de 4 anys ininterrumputs iniciant un nou curs.

Cal recordar que fins ara els cursos estaven costejats per ADIMO en un 50% aproximadament, mitjançant les ajudes de l'Obra Social de la Caixa i de l'Ajuntament de Mollet,  però per culpa de les retallades hem d'augmentar el nombre d'alumnes per a que sigui mínimament sostenible, ja que des del 2011 no rebem cap subvenció d'aquest ajuntament.

El curs d'iniciació a la llengua de signes (nivell 1) es portarà a terme, si arribem a aquest mínim de 12 alummes, els dijous de 17,30 a 21,30 i començaria el proper10 d'octubre fins al 5 de juny de 2014, amb un preu subvencionat encara de 240 euros, amb una durada de 120 h.

La resta de cursos, el nivell 2 es farà els dimecres de 17,30 a 21,30 també a un preu de 240 euros, i el nivell 3 i 4 es faran conjuntament  en un sol curs, els dimarts i dijous de 17,30 a 21,30 h. El nivell 3 acabarà el proper mes de febrer de 2014 i el nivell 4 finalitzaria el juny de 2014. El preu del nivell 3 tambe seria de 240 euros i el nivell 4 s'encariria perque es fa conjuntament amb el nivell 3 i tindria un cost de 375 euros, sense ser subvencionat per l'entitat, però amb l'atractiu de fer tercer i quart en un sol curs, això si, dos dies a la setmana en comptes d'un.

La data d'inscripció a l'Ajuntament de Mollet és el dia 23 de setembre i si queden places posteriorment al centre civic de Can Pantiquet. Per a més informacíó entreu a la pàgina web de l'Ajuntament o conselteu els programes oficials de tots els cursos que s'han editat i repartit per tots els centres civics de la ciutat.Jaume Girbau

Edicions locals