Feliu Guillaumes

Author 4

La setmana passada feia efectiva la seva renunciava a la seva acta de regidor a l’Ajuntament. El seu compromís cap a la ciutat de Mollet i cap a Catalunya ve de lluny, no de quatre dies, si no de molts anys.

Va entrar a militar a la Joventut Nacionalista de Catalunya als 15 anys, i ja llavors era el protagonista de llargues dissertacions. El recordem amb 24 anys a Can Prat, adreçant unes paraules al President Pujol, amb las quals varem pensar: quin valor de dir el què diu i tant ben dit. Ja va néixer polític.

La manera de combinar les paraules per expressar les  seves  conviccions, li venen de lluny i no les has canviat gens, és un home de paraula i de mantenir-la. El seu discurs és el que el fa diferent de molta gent i serà el que es trobarà més  a faltar d’ara en endavant en a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Mollet. Té la qualitat de ser suau en el tracte però alhora ferm en les decisions.

Sabíem que aquesta legislatura seria la darrera que encapçalaria la llista de CiU a Mollet, però no era previst que a meitat del mandat ens deixés, però sabem que si es volen  fer bé les coses, és complicat estar en dos llocs al mateix temps. És home d’intentar fer bé les coses.


Ha estat present en primera línia  en els moments polítics més decisius, renunciant a la comoditat i tranquil•litat que li comportava la seva feina de funcionari del Cos Superior de la Generalitat, inclús renunciat a salaris superiors que els d’un polític. A Mollet hi va ser quan no hi va haver una majoria absoluta i per garantir una governabilitat i altres maneres de fer les coses, amb el risc de que passats els primers 4 anys, al ser la força més petita de l’equip de govern (Psc-CiU), perdéssim suport ciutadà, cosa que no ha passat mai en les posteriors eleccions municipals.

Darrerament, veient la política de l’Estat en relació a Catalunya, va voler fer un pas al front i presentar-se a unes eleccions al Congrés de Diputat, convençut que aquesta legislatura seria complicada, però que caldria molta feina i molts esforços per aconseguir el camí de la llibertat del nostre país. Hi és, amb l’esperança de que ben aviat no hi hagi la necessitat d’escollir diputats catalans a Madrid.

Per tot el que has fet i pel que fas, moltes gràcies Feliu en nom dels regidors i regidores de CiU a l’Ajuntament de Mollet del Vallès.


CiU Mollet

Edicions locals