L'Ajuntament ha de garantir que ningú passi la crisi en soledat

Author 4

Dilluns dia 4 de novembre, dia de la ciutat, es va celebrar el Ple Extraoridinari dedicat a tractar l'estat de la Ciutat. La realització del ple, no va oferir massa novetats. El govern, a través de l'alcalde amb una intervenció de prop de 30 minuts, es va dedicar a fer menció de les coses fetes, sense cap autocrítica, sense cap proposta de millora. És normal, perquè va ser una intervenció per lloar que tot es fa bé, que estem en els rànquins en la posició més alta. Una visió d'Ajuntament que qualsevol ciutadà voldria tenir com a seu....

El grup municipal d'ICV-EUiA, va voler fer una visió de realisme. Sense negar que es facin coses, i coses ben fetes. Només faltaria que la gestió de 60 milions d'euros, no permetés fer activitat...però,el més preocupant és que no hi hagi la més mínima capacitat d'escoltar, d'admetre que hi ha coses que es poden fer de forma diferent, de pensar que hi ha temes que cal tractar-los com a qüestions de ciutat i no només com a govern, de diàleg, de participació, de transparència...

ICV-EUiA, va voler posar l'accent, en les tres prioritats que cal tenir en compte en la situació actual, que segons explicava la portaveu Marina Escribano, serien: La creació d'ocupació, la lluita contra la pobresa i el treball per la cohesió social.

 A l'entendre d'aquest grup muncipal, la ciutat de Mollet, es mereix un govern que practiqui més democracia, més participació, més transparència, més dialèg i que acompanyi a les persones garantint que ningú passi la crisi en soledat.

I per això, no podem continuar com si res passés, o reduint d'aquí i d'allà i continuar dient que nosaltres mantenim els serveis i la seva qualitat. Cal trencar les estructures de sempre i dur a terme una reorganització per centrar-se en l'acompanyament social de les persones.

ICV-EUiA

Edicions locals