La JSC del Vallès Oriental convoca una concentració contra el tancament nocturn dels CAP

Author 4

La JSC del Vallès Oriental ha convocat, aquest dijous 14 de novembre, una concentració de protesta a les 20h davant l'Ajuntament de Caldes de Montbui contra el tancament nocturn del servei d'urgències dels CAP's de Caldes, Lliçà d'Amunt i La Garriga. Més de 80 persones han assistiit a la concentració i el hashtag #SoléDimissió, impulsat per la JSC, ha estat ben actiu durant tot el dia. Aquests tres municipis són epicentre de tres Àrees Bàsiques de Salut i agrupen 12 pobles vallesans, amb un total de més de 87.000 habitants que es queden sense el servei.

La convocatòria ha estat conseqüència del resultat de la votació que aquest matí s'ha produit a la Comissió de Salut del Parlament de Catalunya, on el Grup Socialista ha presentat tres resolucions per la reobertura del servei als 3 CAP's vallesans. Les resolucions han estat tombades amb els vots en contra de la coalició governamental, CiU i ERC, inclòs el vot de l'alcalde de Caldes, Jordi Solé, que ha votat contra el seu propi CAP. La resta de grups hi han votat a favor.

Després de recollir més de 6.000 signatures, diverses mobilitzacions i concentracions, CiU, ERC i l'alcalde calderí han decidit donar l'esquena als ciutadans una vegada més. Davant d'aquests fets, la JSC del Vallès Oriental ha considerat oportú fer un pas més i demanar, directament, la dimissió de l'alcalde de Caldes, Jordi Solé, que amb la seva mà i sota la seva consciència, ha donat l'esquena als veins i veïnes prioritzant la seva carrera política per davant del dret a la salut bàsica dels seus convilatants.

La d'avui no ha estat la darrera acció, ja que ni ens resignem, ni pararem, ni callarem.
JSC del Vallès Oriental

Edicions locals