Debat socialista sobre el pressupost municipal 2014: més social i auster que mai

Author 4

Ahir al vespre, el company Josep Monràs, alcalde de la ciutat, va presentar la proposta de Pressupost Municipal 2014 i va obrir el debat a l’assemblea a la seu dels socialistes molletans.
 
El pressupost d’uns 52 milions d’euros serà el més social que ha aprovat mai l’Ajuntament de Mollet del Vallès, i esperem que ERC i ICV no tornin a negar el seu recolzament com ja van fer al darrer ple amb la reclamació de més inversions de la Generalitat a projectes a Mollet del Vallès. S’incrementaran les partides d’ajudes i serveis social gràcies a l’austeritat en la resta de partides, com la dels sous del govern de la ciutat que està en el nivells de l’any 2007.
Les inversions previstes a la ciutat, tot i que insuficients per la manca de compromís del Govern de la Generalitat i de l’Estat,  recauran en la seu de la Seguretat Social al c. G. Ventalló, en millores a l’Estació de trens Mollet-Sant Fost, i en l’avançament de les obres de l’edifici de la policia municipal al barri de Can Pantiquet; la nova residència i equipaments comercials a La Vinyota, a més de les millores iniciades al c. Ferrocarril de la Plana Lledó i d’altres actuacions menors a places i carrers de la ciutat.
 
Els socialistes vam debatre obertament aquesta proposta de pressupost per a 2014, que acompanyaran les ordenances fiscals i preus municipals per a 2014, per sota de l’IPC i amb un increment de les bonificacions i dels pagaments en funció de la renda de l’usuari, que defineix molt més l’orientació socialista de la ciutat per a 2014. Finalment, el conjunt de participants va mostrar la seva satisfacció amb mantenir aquest accent clarament d'esquerres del pressupost amb increment de l’esforç social i defensa dels serveis a les persones i austeritat en la resta de partides.
 


PSC de Mollet

Edicions locals