Els socialistes aportem, de nou, mig centenar de joguines a campanya Creu Roja-Mollet

Author 4

Un any més, els socialistes hem fet una crida als nostres militants per col•laborar a la campanya de recollida de joguines que fa la Creu Roja-Mollet durant aquestes festes de Nadal, per a que cada infant de Mollet pugui gaudir de la il•lusió de rebre una joguina el dia de Reis. Avui hem portat el mig centenar de joguines educativa i per a infants més grans, per indicació dels organitzadors, a la seu de la Creu Roja-Mollet per respondre a la crida d’aquesta entitat, davant les 335 joguines que necessiten per a la seva campanya de Reis.

Sense cap mena de dubte la nostra ciutat, Mollet del Vallès, compte amb un gran teixit associatiu i voluntariat, amb el que els socialistes de Mollet hi col•laborem constantment, per fer front a bona part de les necessitats socials, gràcies al compromís dels molletans i de les molletanes i del Govern de la ciutat amb l’alcalde Josep Monràs i els dotze regidors i regidores socialistes.

En aquesta edició, aquesta campanya interna ha estat coordinada per companys i companyes del barri de Can Borrell. D’aquesta manera els socialistes donem una cop de mà social a la ciutadania, conjuntament amb les campanyes de recollida de material escolar, aliments i material higiènic, impulsades per la nostra agrupació durant 2013.

Edicions locals