Mollet aprova un pressupost social per reactivar l’ocupació i mantenir els serveis municipal

Author 4

Un pressupost social i orientat contra la crisi
Els i les socialistes de Mollet satisfets amb l’aprovació d’un pressupost clarament social i a més orientat a reactivar l’ocupació i mantenir els serveis socials dels molletans i de les molletanes. Tenim molt presents entre altres coses, les 15.000 ajudes donades per a infants de la ciutat, les ajudes per cercar feina a 700 treballadors i treballadores, l’atenció de 4.000 persones a l’Oficina Local d’Habitatge, ... i el conjunt de serveis que donen qualitat a la vida en Mollet.  A més pels socialistes, l’any 2014 serà clau per a una ciutat de treballadors i de treballadores, amb la necessària reactivació de l’ocupació a través dels plans d’ocupació local directes, l’emprenedoria i l’acompanyament en la gestió empresarial per generar més llocs de treball.
 
Un pressupost transparent i participat
A més el pressupost compta amb un procés de treball amb la ciutadania. Un pressupost transparent que a més de discutir-se al ple amb el grups municipals, l’alcalde Josep Monràs ha debatut i presentat per conviccions en la governança i en la participació compartida, al Consell de ciutat i en trobada oberta amb la ciutadania a l’Ateneu Gran.
 
Un pressupost amb l’oposició de la nova entesa: PP+ICV-EUiA+ERC
Ara a Mollet l’oposició fa més entesa, PP+ICV-EUiA+ERC, i s’oposen i es preocupen principalment en la necessitat d’amortitzar el deute. A més tots aquests partits coneixen amb detall el gran treball social que es fa a la ciutat, que no volen veure, i amb mala fe falten a la veritat. Falten a la veritat expressament quan manifesten que no hi ha plans d’ocupació, que no s’atén  situacions d’emergència (alimentació, lloguers, educació, ....), que no hi ha inversions ni transformació de la ciutat, ...i ho fan amb l’agreujant de presentar propostes sense viabilitat i que signifiquen reduir les ajudes i les bonificacions als molletans i a les molletanes, i de ser comprensius amb les retallades de la Generalitat i de l’Estat amb la disminució de projectes i serveis a les persones.
 
Un pressupost transformador
En temps de crisi, fer una ciutat amb noves oportunitats és possible. Per a nosaltres, aquest pressupost fa possible ser dinàmics en la transformació de la ciutat i assolir els projectes i inversions previstes i planificades. Mollet al 2014 seguirà la seva transformació, després del recent hospital sociosanitari i vialització i millores en marxa de carrers de la ciutat ;  amb nous espais comercials, noves places de residència,  la nova Tresoreria de la Seguretat Social, millores importants en l’estació ferroviària Mollet-Sant Fost, l’enllaç de la C33 amb la C17 bàsica pels polígons de la ciutat. i desenes de millores als equipaments municipals i als parcs, carres i places de la ciutat; que aportaran millor qualitat de vida i oportunitats laborals.
            PSC de Mollet

Edicions locals