Nosaltres decidim! NO a la reforma de la Llei de l’avortament

Author 4

Dissabte a Madrid milers de veus de Mollet i d’arreu vam cridar al costat del “Tren de la Llibertat” per dir NO a la reforma del PP de la llei d’avortament que impulsa el ministre Gallardón.
 
Aquesta llei ens posarà a la cua d’Europa pel que fa als drets de les dones a decidir una maternitat lliure i posa fi a una llei aprovada per un govern progressista que és justa, eficaç i necessària, i que garanteix entre d’altres qüestiones els drets sexuals i reproductius de les dones.
 
Aquesta nova llei que proposa el PP fomentarà els avortaments clandestins en situacions precàries que posaran en risc la salut de les dones i els viatges a països que permetin d’interrupció de l’embaràs a terminis, això sí, només per aquelles que puguin pagar-ho.  Per tant, a Madrid vam dir NO a aquesta llei per masclista, per posar en perill la salut de les dones, per crear desigualtats socials i per suprimir el dret de les dones a ser mares quan puguin o vulguin.
 
No permetrem que els poders conservadors, a través del PP, condemnin a les dones d’aquest país a avortar clandestinament i arriscar les seves vides. La mobilització de Madrid ha estat l’ inici per tornar a sortir al carrer per reivindicar drets que varem aconseguir als anys 80 amb els diferents governs socialistes.(http://nosotrasdecidimos.org/manifest-catala/). 
Regidores molletanes socialistes Mireia Dionisio, Alícia Domínguez i Mercè Pèrez.

Edicions locals