A l'atenció dels representants d'Esquerra Republicana i Iniciativa

Author 4

Dirigeixo aquest escrit a Esquerra Republicana i a Iniciativa, perquè he notat que últimament semblen el mateix partit (només pensen en la independència) i s’han oblidat dels problemes de la gent com l’atur, que sincerament no crec que es solucioni si fossim independents.
 
Els vull comentar una cosa sobre el meu barri, La Vinyota. He llegit que estan a favor de que s’hagin fet els pisos, però no de les formes. Podeu dir-me com s'enten això? Una cosa va lligada amb l’altra! Es va decidir un preu, es va expropiar, es van construir els pisos, i una sentència d’un jutge, molts anys desprès decideix que s’havia d’haver de pagat més. Les vostres formacions van votar a favor de l’expropiació per tant sou corresponsables de tot el procés. I per afirmar que no heu rebut cap informació, la veritat que sembla que en sabeu moltes coses.

Com jo ho veig, qui decideix hipotecar a Mollet és un jutge, no és ni Josep Monràs, ni el PSC ni CiU, que és a qui volen vostès culpar. Jo vull agraïr a qui va prendre la decissió perquè jo ara pugui tenir un pis a un preu assequible a una zona peatonal com poques a Mollet.
Albert Álvarez

Edicions locals