Primàries al PSC

Author 4

El Partit dels Socialistes de Catalunya hem iniciat el procés d’elecció de candidats/es a les eleccions municipals de l’any 2015.

Obert el període de presentació de candidats, només s’ha presentat la candidatura del nostre alcalde, en Josep Monràs, que opta a la reelecció i compta amb el suport unànime de la Comissió Executiva local. La candidatura d’en Josep Monràs ha tingut  l’ aval del  67 % del militants del PSC a Mollet del Vallès.

Malgrat ser l’únic candidat,  el PSC de Mollet del Vallès farà una assemblea  a finals d’aquest mes per ratificar la candidatura de Josep Monràs per encapçalar la llista del PSC a les eleccions municipals del 2015.

En Josep Monràs és alcalde de la nostra ciutat des del gener de l’any 2014, quan l’anterior alcaldessa, Montserrat Tura, va ser nomenada Consellera d’Interior en el Govern de la Generalitat presidit per Pasqual Maragall.

Des del Partit del Socialistes de Catalunya de Mollet del Vallès  creiem que en Josep Monràs és el millor candidat a l’alcaldia de la nostra ciutat com així ho ha demostrat al llarg d’aquests anys, on, malgrat la situació de crisis econòmica, hem aconseguit els objectius que ens proposàvem en el nostre programa electoral.

S’ha desenvolupat  el barri de la Vinyota, tant pel que fa a els pisos de protecció oficial com a el sector dedicat a noves activitats econòmiques; s’ha millorat el barri de Plana Lledó, peatonalitzat diferents carrers de la ciutat; millorat els accessos al nostres polígons; hem salvat el Casal Sant Jordi, etc. però, sobretot en Josep Monràs ha fet una política municipal pensant en les persones, en la gent de la nostra ciutat.

Pel nostre alcalde, el més prioritari són les persones. Per això, aquests últims anys el nostre Ajuntament ha potenciat les polítiques d’ocupació i de serveis socials, per ajudar a aquelles famílies especialment maltractades per la crisis econòmica, sense oblidar les polítiques destinades a la gent gran, als joves i als infants.

PSC de Mollet

Edicions locals