IxM-CUP solidària amb l’ANC davant l’intent d’il·legalització

Author 4

Independents per Mollet (IxM-CUP) ha expressat avui la seva solidaritat amb l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) arran de la demanda d’il·legalització promoguda per un sindicat d’ultradreta.

La formació molletana vinculada a la CUP, denuncia que aquests atacs, difamacions i amenaces que està patint des de diversos mitjans de comunicació de Madrid i des de sectors de l’espanyolisme més ranci són part de a seva estratègia de tensió i guerra bruta, i un atac frontal més a drets civils i llibertats polítiques fonamentals del nostre poble.

Per Txus Carrasco, portaveu d’IxM-CUP, pretendre il.legalitzar l’ANC com estan intentant PP i Ciudadanos, ”no és més que una rebequeria fruit del seu tarannà autoritari i inquisitorial. Des de la seva arrogància espanyolista no podran entendre mai el poble català”.

“L'ANC sempre ha actuat de manera oberta, democràtica i pacífica i té tot el dret a analitzar els escenaris polítics, fer propostes davant d'una possible prohibició del referèndum i proposar les mobilitzacions en defensa del dret a decidir que consideri convenients” ha assenyat el portaveu d’IxM-CUP, “En aquests moment toca tancar files i deixar ben clar que “tots som ANC” als qui pretenen tancar la boca al moviment sobiranista català “ ha assenyat Carrasco, que els ha reptat a més a “intentar il·legalitzar també els més de 700 ajuntaments membres de l’Associació de Municipis per a Independència (AMI), les 1635 entitats que han signat el Pacte Nacional pel Dret a Decidir, o en definitiva, a il.legalitzar pràcticament a tot un poble”.

IxM-CUP recorda que l’alternativa passa per “seguir treballant perquè no hi haurà independència sense desobediència, al Govern de Madrid i als poders financers,” fa una crida a tots els molletans i molletanes a “rebutjar qualsevol intent d’il·legalizació” i els emplaça a “mobilitzar-se perquè l’estratègia de la por s’estavelli contra la legitimitat democràtica manifestada per la voluntat majoritària del nostre poble”.
Independents per Mollet (IxM-CUP)

Edicions locals