Viure a la millor ciutat del món

Patricia del Pozo

Després de les vacances, poc a poc recuperem la normalitat del nostre dia a dia. Els que hem estat a d’altres llocs, un dia o totes les vacances, tornem a Mollet, a casa nostra. I les comparacions amb d’altres llocs són inevitables. Sempre que sortim fora de la nostra ciutat veiem coses que ens sorprenen i que voldríem que Mollet també tingués, però també valorem tot el que Mollet té i que a d’altres pobles, ciutats, països... hi manquen. Tenim una gran ciutat, en què em baso? En que:

 


Hi ha parcs amb jocs infantils, bancs, fonts... a tots els barris, que tot i que als molletans ens pugui semblar una cosa normal, no ho és pas a d’altres ciutats.

 


Tenim carrers plens de vida i de botigues, hi ha pobles amb totes les botigues en traspàs o a la venda, però a Mollet, les botigues es van renovant constantment, amb l’impacte positiu que té per a la ciutat, els consumidors però sobretot per a l’ocupació.

 


Què dir de les  comunicacions: l’AP7 i la C17 per anar a Barcelona o Girona, la B30 està a tocar, hi ha dos estacions de tren que en 20 minuts ens deixen a la capital...

 


Tenim una ciutat saludable amb una nova residència per a la gent gran (més les que ja teníem), tenim centres per a discapacitats, un hospital sociosanitari i un hospital nou que ens fa ser l’enveja de molts municipis d’arreu.
Tenim una ciutat esportiva amb camps de futbol, de bàsquet, d’hoquei, pistes de petanca i d'skate, aparells per fer gimnàstica als parcs...

 


Què dir de Gallecs al que arribem caminant, ideal per fer esport, córrer o simplement passejar i respirar aire pur.
Mollet sap divertir-se, amb festes com la Festa Major o la fira d’artesans que és un referent al sector i que creix i es consolida més cada any, amb activitats cada cap de setmana per a tots els gustos.

 


Mollet està en bones mans, només cal passejar per la ciutat per veure-ho, hi ha gent que hi treballa, es preocupa i coneix la ciutat, per transformar-la dia a dia en una ciutat encara millor.

 


 Fora s’està bé, però només per anar de vacances, per viure, la millor ciutat del món, és Mollet.

 

Edicions locals