Amb Josep Monràs, indiscutiblement Mollet té futur

Redacció

Els socialistes de Mollet acabem de cloure el procés per elegir el nostre candidat per a les eleccions municipals de 2015. Ho hem fet sense amagar res, de forma oberta i participativa al conjunt de militants i simpatitzants de la nostra formació, i el resultat ha estat un suport nítid i indiscutible al lideratge del nostre alcalde, Josep Monràs.


Estem convençuts, i molt més ara que la situació és complicada, que no val mirar cap al cel on ocells i estels volen lluny de les persones; i sí de cara als ulls dels veïns i a les veïnes per sentir les seves dificultats, i treballar plegats per buscar solucions. Sempre al costat de les persones, sense falses promeses o expectatives. Aquest és el projecte Mollet, el projecte socialista de transformació i de progrés que passa per renovar la confiança en Josep Monràs. Una persona que afronta de cara els reptes de la nostra ciutat, i que ho fa de forma útil  per als ciutadans, gràcies a la seva experiència i capacitat de gestió. Un molletà que sap mirar a la vegada lluny, participant i atraient projectes de país que ens aporten oportunitats laborals i activitat econòmica; i a prop, amb tracte directe i constant amb tots els molletans i totes les molletanes als barris.


Realment, els i les socialistes sentim que amb Josep Monràs, Mollet tindrà indiscutiblement oportunitats i futur, perquè no oblidem mai que els nostres conciutadans són, com nosaltres, gent treballadora, emprenedora i orgullosa de la seva ciutat, dels serveis, parcs i carrers que hem anat construint entre tots;  i, també gent solidària, com pocs ho són, amb les persones que tenen més dificultats físiques i econòmiques.


Sabem que Josep Monràs porta demostrant dia a dia, especialment en els moments de majors dificultats, aquest tarannà, tan nostre, tan molletà, que ens permet afrontar les majors dificultats amb esperança.

 

 

 

Josep Garzón, Primer secretari PSC-Mollet

 

Edicions locals