Fets, no paraules buides

Redacció

Des de fa 12 anys, els ciutadans de Mollet del Vallès han confiat en Josep Monràs i el PSC per convertir la nostra ciutat en capdavantera de la nostra comarca, on hi ha esperances de futur perquè es construeix sobre bases i valors comuns.


No entrem en polèmiques que no ajuden a construir un futur, compte, per a tots i no només per a alguns. Per això, la nostra prioritat es l’ocupació, la lluita contra l’atur, conscients que aquest es el principal problema dels ciutadans de Mollet del Vallès.


A la nostra ciutat, el nombre de persones aturades continua sent molt alt, 5.629 el passat mes de març segons les dades del SOC ( Servei d’Ocupació de Catalunya), però son 581 menys que el març de l’any 2013.


Així, aquest darrer any, des de el Govern municipal s’ha facilitat l’arribada de noves inversions a la ciutat amb l’apertura de nous establiments comercials i de serveis a la zona de Riera Seca – La Vinyota i la previsió de la propera inauguració d’una nova residència per a gent gran a la mateixa zona de la ciutat.


Però no només volem serveis i comerç a la nostra ciutat, sinó que també volem que les indústries  puguin créixer i consolidar-se a Mollet del Vallès.


La modificació del nostre Pla d’Ordenació Urbanística Municipal permetrà, en un futur proper, l’ampliació de vàries indústries existents a la ciutat, consolidant d’aquesta manera la indústria a Mollet del Vallès i intentant la implantació de noves indústries a la nostra ciutat.


Perquè com hem senyalat, la nostra prioritat absoluta és l’ocupació, la lluita contra l’atur, però amb fets i no amb  no paraules buides.

 

 

PSC de Mollet

Edicions locals