ICV del Vallès Oriental celebra els seus resultats en les eleccions europees

Redacció

Els ecosocialistes vallesans estan de celebració desprès de la jornada electoral que es va celebrar el diumenge 25 de maig. ICV-EUiA aconsegueix ser la quarta força política en la comarca del Vallès Oriental.


EL coordinador comarcal d’ICV, Jordi Manils, explicava que quan puja la participació, l’esquerra alternativa creix. “Els resultats que hem obtingut ha estat perquè la ciutadania vol fer front a les retallades d’educació, de sanitat i vol aturar al bipartidisme que ens està portant a una societat cada vegada més injusta”.


“Ara és el moment de buscar formules d’enteniment amb les forces d’esquerres transformadores i treballar conjuntament” apuntava Manils.


ICV-EUiA a més d’aconseguir ser la quarta força en la comarca, han aconseguit el triomf en l’únic municipi de tot Catalunya, com és Montornès del Vallès amb 999 vots, així com el millor percentatge de vot en tot el territori català a Montmeló, amb un 23.72%.


“Estem molt contents amb els resultats obtinguts al Vallès Oriental, passem a ser quarta força, duplicant els vots i percentatges. Això és gràcies al vot homogeni que obtenim arreu de la comarca” afegia Manils.


D’altra banda, el coordinador comarcal es mostrava molt satisfet i content amb els resultats aconseguits per la Izquierda Plural, a la resta de l’Estat, passant de 2 escons en els comicis de 2009 a 6 escons en la jornada electoral del 25 de maig. A més de convertir-se en la tercera força política a l’Estat.

 

 

 

 

ICV del Vallès Oriental

 

Edicions locals