De nou ciutat universitària

Redacció

El proper setembre, amb el inici del curs universitari i mercès a la Generalitat, concretament l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, adscrit al Departament d’Interior i la Universitat de Barcelona, Mollet es torna a col·locar dins del mapa de ciutats universitàries  de Catalunya.

 


A Mollet es cursarà el Grau en Seguretat, una nova titulació, que situarà la ciutat com a referent en l'àmbit de la seguretat a tot Catalunya, a l'Estat espanyol i a Europa. És per això que l’Ajuntament ha d’aprofitar aquest fet per promocionar i donar a conèixer encara més Mollet.

 


El Grau té una visió integradora, global i internacional de la seguretat. Qui es graduï en seguretat podrà fer front a riscos, emergències i delictes de tot tipus: mediambientals, químics i nuclears, seguretat alimentària, ciberseguretat o delictes financers...

 


Aquest grau també pot ser molt atractiu per la joventut molletana que hagin finalitzat enguany, o amb anterioritat, el batxillerat en les modalitats d’humanitats i ciències socials. Tampoc hi ha impediment en que s’hi puguin matricular estudiants d’altres modalitats o qui tingui ja una titulació universitària. El preu de la matrícula és el que correspon a les universitats públiques en les branques de ciències socials i jurídiques.  

 


El pla d’estudis respon a les necessitats expressades per un ampli ventall d’entitats, per la qual cosa, disposar del títol de graduat pot comportar moltes opcions de llocs de treball, algun d’ells en les pròpies entitats on s’hauran fet les pràctiques durant els quatre cursos que té el grau.

 


Des de l’Ajuntament cal aconseguir que els primers estudiants del grau, i els que vinguin durant els propers anys, siguin ambaixadors de Mollet, tant en les seves ciutats d’origen, com arreu on els porti la seva titulació. És per això que els haurem d’apropar a una ciutat acollidora i oberta, que compta amb tot tipus de serveis, d’allotjaments, d’establiments comercials i d’oci, que els poden fer més agradable la seva estada en aquesta nova ciutat universitària.   

 


La preincripció al grau és oberta fins el 4 de juliol, s’hi pot accedir mitjançant: accesnet.gencat.cat. Més informació a:  www.gencat.cat/interior/ispc/

 

 

 

CiU de Mollet

 

Edicions locals