Feina feta a l’Ajuntament i al carrer

Redacció

El passat 4 de juliol La Coalició va celebrar un sopar amb més de 100 persones, per acomiadar el curs polític, que a manca d’alguna activitat, està pràcticament al seu final. Vam plantejar els reptes de futur, a partir de la tardor, i vam fer balanç de tota la feina feta durant aquests mesos que no ha estat poca.

 


El nostre grup municipal ha presentat prop d'una vintena de mocions, que han posat a sobre la taula tots els problemes que avui s'estan donant i que està patint la ciutadania i en especial les persones més vulnerables.

 


Hem presentat propostes al Ple per defensar les persones que estan patint l'efecte d'aquesta estafa que se'n diu crisi, contra la pobresa energètica, per garantir l'adequada alimentació dels infants més vulnerables en període estival, pel manteniment del poder adquisitiu de les pensions, de suport a les plataformes d’aturats, etc. També hem presentat mocions en favor dels treballadors de Panrico, contra la pujada del transport públic, contra el deute il•legítim de l'ajuntament, per l’eliminació de les barreres arquitectòniques a la ciutat, per la creació d'un espai compartit de treball en forma de viver d'empreses, per donar un segon ús als objectes de la deixalleria, a favor de la transparència, amb la publicació dels pressupostos a la web de l'ajuntament, perquè les entitats puguin difondre la seva activitat per mitjans de comunicació municipals, etc.

 


Com ja va sent habitual, la posició de l'equip de govern ha estat o bé canviar aquestes mocions i descafeïnar-les, o bé votar en contra directament. Però no només a nivell institucional, sinó també La Coalició i tota la gent que en forma part, hem estat a totes les lluites, marxes i vagues que hi ha hagut al carrer. Defensant la sanitat pública, l'escola pública, defensant una renda mínima garantida de ciutadania, defensant les pensions, a favor de la III República, a la Marxa pels drets socials, etc.

 


Continuarem treballant a les institucions i lluitant al carrer per tal de reivindicar i aconseguir a Mollet i arreu, per tothom: pa, treball, sostre i dignitat.

 

 

 

 

ICV-EUiA de Mollet

 

Edicions locals