EL MASCLISME ASSASSÍ, RESPOSTA ALS CARRERS I LES INSTITUCIONS

Redacció

Les agressions sexuals i masclistes a dones en esdeveniments festius de diferents municipis d'Espanya i les recents declaracions d'alguns dirigents del PP que justificaven aquestes violacions, evidencia una vegada més que la violència estructural del heteropatriarcat condiciona la nostra llibertat com a dones.

 


Això, unit a una evident manca de voluntat del govern del PP per actuar contra la violència masclista i la manca d'una legislació que abordi de manera integral la violència de gènere i la protecció dels drets humans de les dones, fa que estiguem sotmeses a un lent feminicidi i una permissivitat absoluta per part del govern enfront d'aquest terrorisme, que se situa com una expressió social de la política sexual per institucionalitzar una forma de dominació masculina. Un mecanisme per mantenir el poder d'ordre patriarcal.

 


El govern del Partit Popular la seva complicitat davant la violència sexual contra les dones, explicitada a través de les recomanacions donades pel Ministeri d'Interior per evitar les agressions sexuals, eludint la seva responsabilitat i la de l'agressor; reclamem una legislació que abordi de manera integral la violència de gènere i la protecció dels drets humans de les dones.

 


Exigim el dret com a éssers humans a viure en igualtat i en plena llibertat amb garantia de seguretat per aconseguir la consecució d'una societat lliure de violència masclista on sigui una realitat viure una vida lliure de violència masclista.

 


Hem de sortir al carrer un cop més per dir prou ja de violència vers les dones. Aquest any ja són 40 dones assassinades i la xifra va en augment.

 


Hem d'aturar aquesta vessada de sang, des de les institucions i des del carrer, és per això que, tots i totes hem de cridar ben alt

 


“NO A LA VIOLÈNCIA CAP A LES DONES, EL MASCLISME MATA”.

Edicions locals