Els carrers de mollet estan bruts per culpa dels amos dels gossos

Redacció

Cada vegada que passejo pels carrers de la nostra ciutat m’indigno més per la brutícia que hi ha. No és possible passejar tranquil sense haver de mirar al terra per no trepitjar cap excrement dels gossos.

 


Sé que els responsables són els amos i no pas els animals però què podem fer si els amos no són cívics?
Entenc que l’Ajuntament realitza campanyes de conscienciació però... això és suficient?

 


Crec que el tema dels excrements dels gossos ja ha anat massa lluny i la nostra ciutat no fa res per mantenir-se neta. Molts parcs públics on juguen els nens estan bruts a causa dels animals. Sempre els mateixos animals van als mateixos llocs i a les mateixes hores però mai he vist cap policia municipal ni cap agent cívic vigilant cap altra zona ajardinada que no sigui el Parc de les Pruneres.

 


Si les campanyes de conscicenciació no funcionen... no seria el moment de passar a l’acció i intentar evitar la brutícia als nostres carrers?

 


I durant tot el meu escrit només he fet referència als excrements però cal tenir en compte que els gossos també fan pipí al carrer, a les portes de les cases, a les nostres façances... Els amos no haurien de portar també, com a mínim, una ampolla d’aigua per llençar-la sobre el pipí i intentar dissimular les taques i la olor?

 


Si us plau, demano a l’Ajuntament que intenti mantenir la nostra ciutat neta de la brutícia que generen els amos dels gossos. I vull deixar clar que en cap moment estic parlant de la irresponsabilitat dels animals, perquè només són animals; sinó que estic parlant de la irresponsabilitat dels amos que no són cívics i respectuosos amb la resta de ciutadans que ens agrada caminar tranquils pel carrer.

 

 

 

 

 

Francesc Márquez

 

Edicions locals