L’ocupació: la nostra prioritat

Redacció

Els socialistes reiterem el nostre compromís de seguir posant l’accent del nostre esforç, i que es manté com la nostra bandera, el continuar amb l’atracció d’ocupació per a la gent desocupada de la ciutat i la defensa dels serveis públics de qualitat, especialment de les persones amb més dificultats.  

 


Ara comencem a recollir nous fruits del nostre esforç i treball. Parlem de noves empreses de serveis que s’instal·laran al polígon de la Farinera, després d’aconseguir l’ampliació d’activitats i serveis. Les noves activitats (zona comercial, benzinera, entre d’altres ....) oferiran nova ocupació a la gent de Mollet i de ben segur faran de pol d’atracció de pròximes  empreses.  

 


Aquest esforç per ser actius en l’activitat econòmica i fomentar la creació d’ocupació permet que,  des de fa més d’un any,  augmentin les contractacions de desocupats i desocupades. Malauradament hi ha formacions polítiques, com ERC al capdavant, que no volen sentir a parlar de notícies en positiu en l’activitat econòmica i l’ocupació, perquè juguen al rendiment polític i a la màxima: quan millor  per Mollet, pitjor per a ells. Fins i tot, aquesta doble moral no té límit, i fa que protestin i desmereixen la instal·lació de noves empreses a la Farinera, tan a terrenys municipals com a terrenys propietat dels seus col·laboradors en les campanyes polítiques de pancartes de  grans dimensions.

 


Aquests emprenyats amb les coses bones de la ciutat, emprenyats amb tot el que suposi avançar i millorar la situació dels molletans i molletanes,  que estan instal·lats en el descrèdit molletà, gens preocupats per millorar la situació econòmica, que no voten a favor de modificacions en el planejament urbanístics que permetran ampliar indústries existents a la ciutat o ubicar noves activitats comercials, però molt interessats a que l’Ajuntament vulneri la llei per tal de que s’instal·li una nova mesquita al centre la de la ciutat.

 


Pels socialistes la prioritat és  la lluita contra l’atur i el respecte a la llei, també a Mollet.

 

 

 

 

 

PSC de Mollet

Edicions locals